mslk.eu 2007

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Lissabon marts 2011


Mandag 28. marts:
Vi skulle med flyet ved middagstid til Frankfurt,hvor vi skulle skifte. Desværre var flyet allerede forsinket fra Kastrup. Efter planen skulle vi være i Lissabon kl 19, men det endte med at vi først var fremme kl 21:30 og før vi kom frem til legligheden blev klokken 23. En rigtig lang dag for de to små - mest for Asger som oplever alting meget intenst. Det stod ned i stænger, da vi ankom og lejligheden virkede meget fugtig og mørk, men vi kravlede i seng og måtte se på omgivelserne næste dag. Der var sat to små senge op, men Klara blev nu ovre hos mor og far.

Tirsdag 29. marts:
Det var dejligt solskinsvejr at stå op til. Legligheden havde alt hvad vi skulle bruge og en lille tagterasse, med udsigt over LIssabons tage og vandet. Her kom vil til at tilbringe mange timer. Det havde jo været lidt hård dagen før, så vi tog den med ro. Far hentede morgenmad nede i byen og fik sin morgenmotion i de stejle gader. Da Klara havde fået sin første lur pakkede vi tasken og gik en tur ned i byen og helt ned til vandet. Vi fik også en drink på en café undervejs og fandt en legetøjsbutik hvor Asger fik sin lyst styret. Det endte dog med at Asger blev træt måtte overtage klapvognen. Det var vist stadig den foregående dag der havde været lidt hård. Vi købte ind i et supermarked på vej hjem og spiste på terrassen.  

Onsdag 30. marts:
I dag skulle Far på arbejde over middag. Derfor gik Mor og Asger en lille tur med i byen efter morgenmaden. Først gik vi ned til springvandet på Rossio pladsen. Det betød at Asger skulle tisse og vi blev nød til at gå på McDonals selvom kl kun var 10. Der fik han sig så en happy meal mod at vi kunne låne toilettet - det havde han dog ikke noget i mod for der følger jo legetøj med. Bagefter gik vi en lille tur og Asger fandt nogle superseje supermandssko han ville have til 10 euro. Vi købte også et par postkort mm. 

Det var dejligt vejr og hele eftermiddagen hyggede vi os på terassen mens Far arbejdede. Asger havde jo fået nogle plastiklegetøjs dyr dagen før og Klara kunne sidde på fliserne og lege med. For at komme ud på terrassen skulle man op igennem en lille hems. Det kaldte Asger sin hemmelige klub og kunne gå derind, når han synes det blev for varmt udenfor.

 

Torsdag 31. marts:
Far tog afsted inden vi andre var kommet op. Det var igen en rigtig dejlig solskinsdag. Mens mor lavede morgenmad og Klara fik bad og tøj på kunne Asger se lidt morgenfjernsyn - på portugisisk. Det var meget praktisk at fjernsynet var midt i køkkenet, så vi alle kunne være sammen. Vi blev i lejligheden og på terrassen indtil far kom hjem. Faktisk var det så varmt midt på dagen at vi ikke kunne være på terrassen.  

Far kom hjem kl 17 og tasken og klapvognen blev pakket igen. Vi gik (Mor og Asger legede Ninjaturtle og løb ned af de stejle gader. Det synes Asger var rigtig sjovt) en lille tur ned på Rossio pladsen, hvor vi fandt en restaurant der ville servere noget aftensmad selvom klokken kun var 18. Vi sad udenfor og nød den dejlige forårssol og Asger kunne løbe lidt rundt og snakke uden at genere de andre gæster. Klara sad fint i klapvognen og fik lidt brød. På vejen hjem købte vi lidt ost, pølse og vin i en delikatessebutik som vi kunne få på terrassen i solnedgangen.

Fredag 1. april:
Det skulle være en heldagsudflugt til slottet/borgen. Vi kunne se på kortet at der kun var godt en kilometer derover, men vi skulle først ned i byen og så stejlt op igen. Klara fik sig en lille lur i klapvognen mens vi gik og Asger kæmpede tappert med stigningen og varmen. Da vi kom frem fik vi en is i skyggen. Borgen var indkrænset af en høj mur, så Asger kunne løbe rundt og kigge på alle kanonerne. Der fim vi et par timer til at gå og fik også lidt frokost og en is mere. På vej hjem købte vi igen ind i deligkatessebutikken, så vi kunne spise på terrassen i ro og fred om aftenen. Der skulle jo også pakkes til hjemturen.

Lørdag 2. april:
Den lille miniferie var slut. Vi fik pakket det sidste og var ude af lejligheden kl 10. Vi den lille tur ned til Rossiopladsen med kufferter og klapvogn og fandt en taxa. Turen fra lufthavnen kostede 19 euro, hvilket vi synes var meget rimelig, men turen derud skulle vi kun give 10 euro for. Der var kun et mellemstop i Frankfurt på 50 minutter, hvor vi nær var kommet for sent til fly nr to, men ellers gik det rigtig fint. Klara fik sig en lille lur undervejs og Asger så lidt film på DVD'en. Vi var hjemme til aften og alt var heldigvis som vi forlod det.  

 



Et par stemnings-billeder...